NL   FR   EN   DE

KaDé smeerpasta voor jong en oud

 

De traditionele boterham staat bij heel wat mensen bijna dagelijks op het menu. Voor sommigen heeft brood dan ook een eerder saaie reputatie, maar met het juiste broodbeleg wordt deze dagelijkse boterham net een echte lekkernij. Wilt ook u reikhalzend kunnen uitkijken naar dat sneetje brood tijdens uw middagpauze, probeer dan zeker het uitgebreide assortiment smeerpasta's van KaDé eens!


Ontdek onze diverse soorten smeerpasta

 

Ons assortiment telt tal van overheerlijke smeerpasta's, die allen gemaakt worden op basis van verse, halfvolle kaas. Onze Chocbloc is bijvoorbeeld een frisse smeerpasta met echte Belgische chocolade. Choka en Chomelka bieden op hun beurt al het lekkere van halfvolle kaas, Belgische chocolade en hazelnoten. Het ruime gamma aan Paschka smeerpasta's bevat ten slotte een heleboel combinaties met onder andere aardbei, stracciatella en banaan.

 

Onze smeerpasta, lekker en fris

 

Dankzij onze smeerpasta kunt u van uw boterham een echte lekkernij maken. Ons uitgebreide gamma aan smeerpasta zal u immers elke dag opnieuw verrassen! Door zijn versheid zal KaDé smeerpasta daarenboven niet zo'n plakkerige smaak hebben als sommige andere smeerpasta's.
 
Dankzij onze smeerpasta kunt u van uw boterham een echte lekkernij maken, zónder dat u calorieën moet zitten tellen.

Het toevoegen van verse kaas is dan ook een absolute meerwaarde, die van onze smeerpasta een top broodbeleg maakt voor jong én oud.

 

Gezond smullen van KaDé smeerpasta

 

Op een meer gevarieerde manier genieten van uw dagelijkse boterham, dat kan met de smeerpasta van KaDé. Of u nu kiest voor Chocbloc, Chomelka, Choka of Paschka: elk van deze smeerpasta's zal uw smaakpapillen reeds vanaf de eerste hap prikkelen! Wilt u graag meer informatie over onze verschillende soorten smeerpasta, of heeft u zelf een interessant concept dat u zou willen uitwerken? Aarzel dan niet en neem snel contact op met KaDé.


Deel onze smakelijke smeersels: