NL   FR   EN   DE

Trendsetters onder de kruidenboter

 

Overheerlijk in combinatie met vis of gestoomde groenten, om bij te watertanden op een malse biefstuk, of simple yet sophisticated op een lekker warm broodje: de kruidenboter van KaDé voelt zich overal thuis. Deze lekkernij is dan ook een must-have voor elke koelkast. Ons assortiment beperkt zich trouwens niet enkel tot de tijdloze Classic kruidenboter. Wilt u uw smaakpapillen dus écht verwennen, neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment van kruidenboter.


Drie varianten kruidenboter, voor elk wat wils

 

De Classic kruidenboter kan uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. Zijn pure, frisse smaak is immers een favoriet van velen! Maar hier houdt het niet op; naast de klassieke kruidenboter bevat ons gamma eveneens de varianten Garlic en Steak & Grill. Deze bieden elk een specifieke touch, die voor ieders smaak wel iets te bieden heeft. Daarenboven wordt elk van deze soorten kruidenboter steeds met verse tuinkruiden en specerijen bereid, wat zorgt voor een niet te evenaren smaak. Zowel de Classic als de Garlic en Steak & Grill kruidenboters zijn verkrijgbaar in rolletjes van 125g, maar deze kunnen eventueel ook geleverd worden in grotere rolletjes van 500g of 1kg.

 
De Classic kruidenboter kan uiteraard niet ontbreken in ons assortiment.

KaDé kruidenboter: versheid in een potje

 

Bij KaDé spelen we altijd in op de laatste nieuwe trends en tendensen binnen de wereld van de kruidenboters. Zo zijn er ook potjes met smeerbare kruidenboter in de smaken pomodori (met de zachte, zoete smaak van kerstomaten), pesto en echte zwarte truffel. Heeft u nog een andere smaak in gedachten die u graag eens zou willen combineren met kruidenboter? Aarzel dan niet om ons hiervan op de hoogte brengen. Private labeling is immers een van onze grootste troeven.


Niets beter dan de smaak van verse kruidenboter!

Niets beter dan de smaak van verse kruidenboter

 

Op een zomerse barbecue of een gezellig diner zal onze kruidenboter gegarandeerd een succes zijn. Door steeds te werken met super verse producten vormt het broodbeleg van KaDé immers een wereld van (smaak)verschil met dat van andere producenten. Wilt u als professioneel graag uw huismerk uitbreiden met onze overheerlijke kruidenboter, of wilt u liever uw eigen product ontwikkelen? Neem dan snel contact op met KaDé. Wij maken graag een afspraak met u om samen uw mogelijkheden te bekijken!


Deel onze smakelijke smeersels: