NL   FR   EN   DE

Kruidenkaas waar iedereen van smult

 

Het werken met verse specerijen is hét stokpaardje van KaDé. Wie een potje van onze kruidenkaas opent, zal dan ook meteen overvallen worden door de heerlijke geur van frisse tuinkruiden en verse kaas. Geen wonder dus dat onze kruidenkaas elk gerecht kan transformeren in een topgerecht! Daarenboven bevat ons assortiment diverse soorten kruidenkaas, die door hun gewaagde combinaties zorgen voor net dat ietsje meer.


Wie een potje van onze kruidenkaas opent, zal dan ook meteen overvallen worden door de heerlijke geur van frisse tuinkruiden en verse kaas.
 
Daarenboven bevat ons assortiment diverse soorten kruidenkaas, die door hun gewaagde combinaties zorgen voor net dat ietsje meer.

Kruidenkaas gecombineerd met...

 

Houdt u van de frisse smaak van verse kruidenkaas? Dan zal onze Kruidenkaas: Fijne kruiden en Look sowieso bij u in de smaak vallen! Daarnaast biedt ons gamma eveneens de combinaties van kruidenkaas met crispy bacon en drie pepers, wasabi, Thai curry en pesto. Of het nu gaat om een pittig pastagerecht, een apart aperitiefhapje, of gewoon om uw dagelijkse boterham: KaDé kruidenkaas zal de ster zijn van elke maaltijd! Onze kruidenkaas is trouwens steeds te verkrijgen in potten van 175g of 1,2kg.


Creëer uw eigen kruidenkaas

 

De verschillende soorten kruidenkaas die u hierboven leerde kennen, behoren allemaal tot het vaste assortiment van KaDé. Dit betekent echter niet dat dit ook de enige mogelijkheden zijn. Zo worden al onze producten intern geproduceerd. Onderzoek en ontwikkeling zijn onze grootste troef, wat ons toelaat om erg flexibel en dynamisch te werk te gaan. Wilt u bijvoorbeeld als professioneel graag uw eigen soort kruidenkaas creëren, dan luisteren wij maar al te graag naar uw wensen! Op onze pagina over private labeling ontdekt u meer over dit aspect van ons bedrijf.

 
De verschillende soorten kruidenkaas die u hierboven leerde kennen, behoren allemaal tot het vaste assortiment van KaDé.

De onevenaarbare smaak van onze kruidenkaas

 

Een echt topproduct, vers en artisanaal, in de verste verte niet te vergelijken met andere traditionele varianten: de kruidenkaas van KaDé voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan het begrip "kruidenkaas"! Daarenboven gaan wij steeds voorop denken en streven we ernaar om onze kruidenkaas constant te verbeteren en te verrijken met nieuwe smaken. Wasabi, crispy bacon met pepers, pesto,... Ons assortiment aan kruidenkaas biedt voor elke lekkerbek wat wils!


Deel onze smakelijke smeersels: