NL   FR   EN   DE

De private label producties van KaDé

 

Al sinds de eerste stapjes van KaDé is vooruitgang altijd een van de belangrijkste gegevens geweest. Hoe wij dit willen bereiken? Door steeds aandachtig te luisteren naar onze klanten en continu in te spelen op de laatste nieuwe tendensen. Het is dan ook niet verbazend dat private labeling de sterkste troef is van KaDé. Zo ontwikkelen wij producten volledig op maat van de klant, gaande van de verpakking tot het realiseren van de meest originele smaken.

 

Uw private label laten realiseren

 

KaDé staat voor kwaliteit, en dat willen we ook ten volste realiseren bij onze private label producties. Luisteren naar de klant, inspelen op zijn wensen, meedenken aan een uniek concept, en ga zo maar verder: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Daarenboven zien wij het steeds als een eer om verantwoordelijk te mogen zijn voor het private label van onze klanten en halen wij ontzettend veel voldoening uit het creëren van een product waar u niet 100, maar 200% tevreden over bent.

 

Kwaliteit staat centraal bij onze private labels

 

Alle producten van KaDé beschikken over het BRC-label. Daarnaast worden wij constant begeleid door een externe consultant, waardoor we onze klanten een absolute garantie kunnen bieden op de kwaliteit van onze private labels. Voorts hecht KaDé erg veel belang aan een effectieve productontwikkeling, waarbij we zelf constant bezig zijn met het testen, verbeteren en vernieuwen van onze producten.

 

Onze troef: private labeling

 

Flexibiliteit, innovatie, dynamiek,... Het zijn slechts enkele van de kenmerken die van KaDé de ideale partner maken voor de creatie van uw private label. Door onze interne productie zijn wij in staat om steeds kort op de bal te spelen en bij eventuele wijzigingen kunnen wij onmiddellijk ingrijpen. Wilt u graag meer weten over onze private label doeleinden, dan kan u ons steeds contacteren via e-mail of telefoon. Wij maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bekijken!


Deel onze smakelijke smeersels: