NL   FR   EN   DE

De huismerken van KaDé

 

Fluweelzachte chocopasta, onweerstaanbare kaastaarten, overheerlijke kruidenkazen en tal van verrukkelijke smeerpasta's... Het assortiment van KaDé bestaat uit een ruime keuze aan broodbeleg, desserts en sauzen. Deze werden ondergebracht onder verschillende huismerken die elk hun eigen, specifieke producten hebben. Lees snel verder en ontdek wat Chocbloc, KaDé, Paschka en Arnouts u te bieden hebben!

 

Chocbloc, KaDé, Paschka en Arnouts

 

In 1993 werd Chocbloc geboren; een heerlijke smeerpasta op basis van verse kaas, die wij volledig zelf produceren. Door het grote succes van Chocbloc besloten we al snel om ons assortiment uit te breiden en het duurde niet lang alvorens de naam KaDé het levenslicht zag. Ons aanbod werd aangevuld met de merken Paschka en Arnouts, waardoor we onze klanten een ruime keuze kunnen bieden aan diverse soorten broodbeleg en hemelse desserts.

 

Wat onze huismerken te bieden hebben

 

De grootste troef van zowel Chocbloc, Arnouts, Paschka en KaDé is dat alle producten steeds bereid worden met de meest verse grondstoffen. Of het nu gaat om kruidenkaas of om chocopasta, om kruidenboters of om onze verschillende soorten kaastaarten: voor KaDé gaat kwaliteit voor op kwantiteit. Daarom worden al onze producten ook continu getest en verbeterd, om zo de hoogste kwaliteit te garanderen.

 

KaDé luistert naar zijn klanten

 

Chocbloc, Arnouts, KaDé en Paschka: samen vormen deze merken een uitgebreid assortiment aan diverse soorten broodbeleg en desserts, waarbij service, kwaliteit en flexibiliteit steeds van het grootste belang zijn. Wilt u als professioneel graag uw eigen aanbod uitbreiden met producten van onze huismerken, aarzel dan niet om ons te contacteren. KaDé maakt zich immers sterk door te luisteren naar z'n klanten en op hun wensen in te spelen!


Deel onze smakelijke smeersels: