NL   FR   EN   DE

Kaastaarten van de bovenste plank

 

Artisanale kaastaarten op basis van verse kaas en room, met onderaan een krokant koekje van zanddeeg... Wie kan hieraan weerstaan?! Bovendien zijn de KaDé kaastaarten verkrijgbaar in een waaier aan smaken, gaande van natuur, ananas en aardbei tot tiramisu, Irish coffee en Poire Williams. Als afsluiter van een gezellig diner met vrienden of gewoon als verwenmomentje voor uzelf: de verrukkelijke smaak van onze kaastaarten zal iedereen verrassen.


Artisanale kaastaarten op basis van verse kaas en room, met onderaan een krokant koekje van zanddeeg... Wie kan hieraan weerstaan?!
 
Bovendien zijn de KaDé kaastaarten verkrijgbaar in een waaier aan smaken, gaande van natuur, ananas en aardbei tot tiramisu, Irish coffee en Poire Williams.

Creatief zijn met kaastaarten

 

De kaastaarten van KaDé zijn te vinden in tal van verschillende varianten, maar u kan ook zélf creatief omgaan met deze heerlijke desserts. Onze kaastaarten worden namelijk standaard geleverd in een simpele uitvoering, die u zelf prachtig kan afwerken naargelang de gelegenheid. Creatieve geesten kunnen zich dus volop laten gaan met de kaastaarten van KaDé! Een zelfgemaakte vruchtencoulis, partjes vers fruit, een toefje slagroom hier en daar... Met uw creatieve kaastaart wordt u sowieso de ster van de avond!

 

Kwaliteitsvolle kaastaarten

 

Super vers, luchtig en fris van smaak: onze kaastaarten hebben alles wat een ideaal dessert moet hebben! Bij elke hap proeft u de versheid en de kwaliteit, twee eigenschappen die we bij KaDé erg hoog in het vaandel dragen. Daarnaast hechten wij eveneens enorm veel belang aan het gebruiksgemak. Zo worden onze kaastaarten verpakt in een handige en innovatieve verpakking die ervoor zorgt dat de kaastaart niet beschadigd raakt tijdens het vervoer. Bovendien zijn de kaastaarten ook makkelijk uit hun verpakking te halen, zonder geknoei.


De kaastaarten van KaDé zijn te vinden in tal van verschillende varianten, maar u kan ook zélf creatief omgaan met deze heerlijke desserts.
 
Super vers, luchtig en fris van smaak: onze kaastaarten hebben alles wat een ideaal dessert moet hebben!

KaDé kaastaarten bieden voor ieder wat wils

 

Kwaliteit is absoluut het stokpaardje van KaDé. Daarom worden onze kaastaarten steeds intern getest en trachten wij ernaar om deze ook constant te verbeteren. Dankzij diverse smaken als speculoos, chocolade en gegrilde amandelen hebben onze kaastaarten trouwens voor ieder wat wils te bieden. Overheerlijk in combinatie met vers fruit en vruchtencoulis, maar ook natuur een heuse delicatesse: KaDé kaastaarten zijn écht het proberen waard!


Deel onze smakelijke smeersels: