NL   FR   EN   DE

Desserts om van te snoepen

 

Na een overheerlijke maaltijd is er altijd nog wel een plekje vrij voor de desserts. Wat dacht u bijvoorbeeld van een smaakvol stukje kaastaart? De desserts van KaDé vormen namelijk steeds de ideale afsluiter van uw diner. Artisanaal bereid met de meest verse grondstoffen, heerlijk licht en luchtig, kortom: een intense smaak die u én uw tafelgasten zonder twijfel zal verleiden!


De ambachtelijke desserts van KaDé

 

Geen enkele maaltijd is compleet zonder een heerlijk dessert als afsluiter. De ambachtelijke kaastaarten van KaDé kunnen deze functie perfect vervullen. Met de combinatie van verse kaas, room en onderaan een krokant koekje van zanddeeg zijn deze kaastaarten er absoluut eentje uit de duizend. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een waaier aan verschillende smaken, die u helemaal naar eigen wens kan afwerken. De meest originele desserts, die maakt u immers zelf!

 

Onze desserts, uw merknaam

 

Kwaliteit boven kwantiteit: da's het motto van KaDé. Wij streven er dan ook naar om onze desserts altijd net dat ietsje meer te geven.

 
Na een overheerlijke maaltijd is er altijd nog wel een plekje vrij voor de desserts. Wat dacht u bijvoorbeeld van een smaakvol stukje kaastaart of een fluweelzachte chocolademousse? Wat u ook verkiest, de desserts van KaDé vormen steeds de ideale afs

Volgt u deze visie en wilt u als professioneel enkel de beste desserts in uw gamma? Dan kan u terecht bij KaDé voor private labeling. Zowel het product als de verpakking worden volledig aangepast zoals u dat wil, waarbij we geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

 

Super ideeën voor heerlijke desserts

 

Of u nu houdt van makkelijke desserts, feestelijke desserts, met verse kaas of zelf versierd met diverse soorten fruit: de desserts van KaDé laten niemand onberoerd. Zo bieden wij u een uitgebreid aanbod aan artisanale kaastaarten in de meest diverse smaken. Wilt u deze desserts graag uitbrengen onder uw eigen merknaam? Da's geen enkel probleem: private labeling is immers een van KaDé's sterkste troeven. Wilt u hier graag meer informatie over, twijfel dan niet en bel of mail ons!


Deel onze smakelijke smeersels: