NL   FR   EN   DE

Eenvoudigweg het lekkerste broodbeleg

 

Een pistoletje? Een sandwich? Wat stokbrood? Misschien een lekkere witte boterham? Of liever een stevige snede bruin brood? Iedereen heeft zo zijn voorkeur wanneer het op brood aankomt, en dat geldt ook voor het broodbeleg dat erop belandt. 


Om aan ieders wensen te voldoen biedt KaDé daarom een uitgebreid assortiment aan broodbeleg, zowel voor de zoetekauwen onder ons als voor degenen die meer houden van een hartige smaak.

 

Broodbeleg met verse kruiden...

 

Is zoet broodbeleg niet meteen uw ding? Dan moet u zeker de kruidenkaas van KaDé eens proberen. Deze zit boordevol verse specerijen en tuinkruiden en is verkrijgbaar in diverse smaken (waaronder wasabi en Thai curry). Wie houdt van verse kruiden zal trouwens ook dol zijn op onze kruidenboter. Met varianten als Steak & Grill, Garlic en Pomodori kan u deze bovendien niet enkel gebruiken als broodbeleg, maar zal hij ook bij grill- of barbecuegerechten absoluut de show stelen!

 
Is zoet broodbeleg niet meteen uw ding? Dan moet u zeker de kruidenkaas van KaDé eens proberen.

...en broodbeleg voor de zoetekauw

 

Naast broodbeleg met verse kruiden biedt KaDé ook nog tal van mogelijkheden op vlak van zoeter broodbeleg. Neem nu onze smeerpasta's: deze worden stuk voor stuk bereid op basis van verse halfvolle kaas, waardoor uw smaakpapillen verwend zullen worden door een heerlijk frisse smaak. Ook onze chocopasta van huismerk Arnouts vormt trouwens een hemels broodbeleg.

Of u nu houdt van zoet of hartig broodbeleg: KaDé biedt voor ieders smaak tal van opties. Daarenboven gaan wij nog een stapje verder wat betreft broodbeleg op maat.
 

Smeuïg en zacht door de toevoeging van creme anglaise of met de intense smaak van pure chocolade; een échte streling voor de tong.

 

Broodbeleg op maat

 

Of u nu houdt van zoet of hartig broodbeleg: KaDé biedt voor ieders smaak tal van opties. Daarenboven gaan wij nog een stapje verder wat betreft broodbeleg op maat. Private labeling is immers een van onze sterkste troeven, waarbij flexibiliteit en innovatie twee onmisbare factoren vormen. Wilt u als professioneel dus graag uw assortiment uitbreiden met broodbeleg van KaDé, of wilt u zelf een product ontwikkelen? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvend gesprek!


Deel onze smakelijke smeersels: