NL   FR   EN   DE

De tongstrelende chocopasta van Arnouts

 

Tijdens het ontbijt is de chocopasta een echte topper onder het broodbeleg, maar ook als vieruurtje wordt een boterham met chocopasta vaak met open armen ontvangen. Een nadeel van sommige chocopasta's is echter dat ze erg dik zijn, waardoor ze plakkerig aanvoelen in de mond. Hiervoor biedt KaDé de ideale oplossing in de vorm van Arnouts chocopasta. Wat deze chocopasta zo anders maakt dan anderen? Dat ontdekt u hier!


Arnouts chocopasta met overheerlijke praliné

 

De praliné chocopasta van Arnouts zit boordevol hazelnoten en verrukkelijke Belgische fondant chocolade. Maar het échte geheim van deze chocopasta, dat is de bereiding op basis van crème anglaise. Deze zorgt ervoor dat Arnouts chocopasta heerlijk smeuïg en zacht smaakt, in tegenstelling tot chocopasta's van vele andere producenten. Arnouts chocopasta kan verkregen worden in verschillende grammages, meer bepaald in potten van 200g of 2,5kg.

 
De praliné chocopasta van Arnouts zit boordevol hazelnoten en verrukkelijke Belgische fondant chocolade. Maar het échte geheim van deze chocopasta, dat is de bereiding op basis van crème anglaise.

Chocopasta voor de doorgewinterde chocoladeliefhebber

 

Voor de echte chocoladeliefhebbers onder ons is er ook de Arnouts fondant chocopasta. Met de intense smaak van Belgische pure chocolade, bereid met de beste grondstoffen, start je de dag vol energie. Arnouts fondant chocopasta heeft bovendien een erg luchtige structuur dankzij de toevoeging van verse eiwitten. Dit maakt onze chocopasta uniek! Daarenboven worden al onze chocopasta's koel bewaard, maar wees gerust: eens uit de koeling is de Arnouts chocopasta perfect smeerbaar en héérlijk fris op de boterham!

Bevindt er zich op uw ontbijttafel standaard een pot verrukkelijke chocopasta? Dan moet u zeker en vast de chocopasta van ons huismerk Arnouts eens proberen.
 

Heerlijke chocopasta op elk uur van de dag

 

Bevindt er zich op uw ontbijttafel standaard een pot verrukkelijke chocopasta? Dan moet u zeker en vast de chocopasta van ons huismerk Arnouts eens proberen. Door zijn unieke recept smaakt deze chocopasta namelijk heerlijk romig en smeuïg, maar blijft hij tevens ook erg zacht. Dankzij de zoete, doch frisse smaak van Arnouts chocopasta smaakt dit broodbeleg dan ook op elk uur van de dag.


Daarnaast bevat ons assortiment ook nog verschillende soorten kruidenkaas, kruidenboter en andere smeerpasta's, die zeker en vast het ontdekken waard zijn!


Deel onze smakelijke smeersels: