NL   FR   EN   DE

Maak kennis met KaDé

 

Wat begon met de productie van één smeerpasta groeide al snel uit tot een bloeiende, dynamische onderneming. KaDé zette namelijk zijn eerste pasjes met het Chocbloc broodbeleg en breidde in de loop der jaren zijn assortiment uit met artisanale chocopasta's en kaastaarten. Na de ontwikkeling van een nieuwe Chocbloc-verpakking ging de bal pas echt aan het rollen, en ondertussen beschikt KaDé over verschillende huismerken die stuk voor stuk garant staan voor producten van de hoogste kwaliteit.

 

Wat KaDé kan bieden...

 

Naast Chocbloc maken ook Arnouts en Paschka deel uit van KaDé. Deze huismerken bieden een ruim aanbod aan diverse soorten broodbeleg en overheerlijke desserts. Kruidenkaas en –boter, smeerpasta's, heerlijke zoete chocopasta, smeuïge kaastaarten... U vindt het allemaal binnen het assortiment van KaDé! Of het nu gaat om een zomerse barbecue, een feestelijk diner, of gewoon om uw dagelijkse boterham: KaDé streeft ernaar om steeds dat tikkeltje extra te bieden!

 

Innovatie, dynamiek en flexibiliteit

 

Stilstaan is achteruitgaan, en da's dan ook de reden waarom we bij KaDé continu bezig zijn met het vernieuwen en verbeteren van onze producten. Wij testen alles zelf uit en streven ernaar om onze klanten enkel en alleen de allerbeste producten te leveren. Bij het creëren van private labels halen we bovendien steeds het onderste uit de kan om zo een product te realiseren dat 100% voldoet aan de wensen van de klant, én van ons. Kwaliteit gaat voor KaDé immers boven kwantiteit.

 

Topproducten realiseren met KaDé

 

De sterkte van KaDé ligt ongetwijfeld in ons flexibele, innovatieve karakter. Zo proberen we steeds in te spelen op de nieuwste trends en zijn we eveneens een creatieve speler op het gebied van private labeling. Daarenboven zijn we een persoonlijke onderneming die contact met de klant hoog in het vaandel draagt. Heeft u dus een idee dat u graag wil realiseren, of wilt u gewoon wat meer informatie over KaDé? Neem dan zeker contact met ons op en ontdek alles over onze onderneming!


KaDé is aangesloten bij Iquila.

Onze lekkere huismerken:
broodbeleg huismerken kaastaarten
Ontdek Chocbloc
kaastaarten broodbeleg Chocbloc
Ontdek Arnouts
KaDé Chocbloc broodbeleg
Ontdek Kadé
KaDé Chocbloc
Ontdek Paschka
Deel onze smakelijke smeersels: